20 casos positius per Covid-19, del 24 setembre al 8 Octubre

Dissabte, 10 d'octubre de 2020 a les 08:30

Els grups confinats de l’Institut Vall d'Arús i l’Olivera es reincorporaran el dimarts vinent

El Departament de Salut informa que del 24 de setembre al 8 d’octubre s’han comptabilitzat 20 casos positius de coronavirus a Vallirana. Aquestes són les dades que la Generalitat fa arribar de manera periòdica a l’Ajuntament i que serveixen com a indicadors per prevenir possibles rebrots. Tot i això, adjuntem diversos enllaços a on es poden consultar altres dades referents a la covid-19 a Vallirana.

Pel que fa al grup de l’Institut Vall d’Arús i el grup de l’escola l’Olivera, després de la quarentena corresponent pel positiu d’un alumne/a, es reincorporaran al centre escolar el proper dimarts dia 13 d’octubre. Els resultats de les PCR de la resta dels alumnes han estat negatius. Un fet que demostra que les mesures que se segueixen als centres són eficients per a prevenir contagis a l’aula.

L'Ajuntament insisteix en la importància de respectar les quarantenes domiciliàries establertes pel Departament de Salut per evitar rebrots i seguir les mesures de prevenció i seguretat. Especialment, l'ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans, el manteniment de la distància de seguretat i evitar les aglomeracions.

Darrera actualització: 10.10.2020 | 09:46