29 positius per Covid-19, de l'1 al 14 d’octubre

Dissabte, 17 d'octubre de 2020 a les 08:30

El grup confinat de Dominiques Vallirana es reincorporarà a l’escola el dia 20

Com cada dissabte informem de les darreres dates facilitades per Departament de Salut de la Generalitat pel que fa a la situació de Vallirana en nombre de casos positius per la Covid-19. Les dades facilitades són en aquest cas del període comprès entre l'1 i el 14 d’octubre, i en aquest interval s’han detectat 29 positius al municipi.

Pel que fa a la situació a les escoles, cal destacar que a data d’ahir divendres al matí, l’únic grup confinat corresponia a l’escola Dominiques Vallirana, i que aquest grup està previst que torni al centre el dimarts 20 a excepció de l’alumne que va donar positiu en donar negatiu totes les proves PCR a la resta de companys.

Recordar la importància de mantenir totes les mesures de seguretat per evitar el màxim possible la propagació del virus (l'ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans, el manteniment de la distància de seguretat i evitar les aglomeracions). En aquest sentit cal tenir en compte les noves mesures adoptades amb data d’ahir 16 d’octubre per part de la Generalitat i que podeu consultar en el document adjunt de la Resolució del Departament de Salut.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 14:31