L’autoconeixement com a pilar i motor dels nostres assoliments

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 10:10

Nova sessió de coaching en línia, dimecres 7 d’octubre

Continuen les sessions en línia de coaching ocupacional organitzades per Promoció Econòmica amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. La propera setmana amb canvi puntual de dia i hora, ja que es farà en dimecres i de 9.30 a 12.30 h, en comptes de dimarts com és habitual. El títol de la sessió telemàtica serà “L’autoconeixement com a pilar i motor dels nostres assoliments” i es farà dimecres 7 d’octubre mitjançant l’aplicació Zoom a càrrec d’Oscar Lakiszyk.

El sistema per participar-hi és el de sempre, cal omplir la inscripció i enviar el formulari abans de dimarts 6 a les 14.00h (us adjuntem enllaç). Amb posterioritat s’informarà a les persones inscrites i se’ls facilitarà l’enllaç de la sessió.

Sessions individuals

Dins aquest programa de coaching ocupacional es fan també sessions individuals a aquelles persones que ho sol·licitin. Aquestes sessions són en línia mitjançant Zoom, WhatsApp o Skype, o per telèfon com alternativa a les opcions telemàtiques. Cal sol·licitar-les enviant un correu electrònic amb les dades personals (nom i telèfon de contacte) a Anna Talavero (talaveroca@vallirana.cat).

Darrera actualització: 30.09.2020 | 11:40