9 casos positius per Covid-19 del 6 al 21 de setembre

Dissabte, 26 de setembre de 2020 a les 09:00

Aquesta setmana s'ha confinat a un grup de l'Institut Vall d'Arús pel positiu d'un alumne/a

Les darreres dades que ens ha fet arribar el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya estableixen 9 casos positius i cap defunció per coronavirus a Vallirana entre els dies 6 i 21 de setembre. Un increment en dos casos positius respecte a les dades de la setmana passada, que eren 7.

Aquesta setmana, destaca també la informació que s'ha fet arribat a l'Ajuntament referent al confinament d'una classe de l'Institut Vall d'Arús, a causa del positiu en covid-19 d'un dels alumnes del grup bombolla. En aquests moments, es tracta de l'únic cas a l'àmbit educatiu local i s'estan seguint tots els protocols que estableix l'autoritat sanitària, amb el suport de l'institut i el CAP de Vallirana. L'alumne/a que ha donat positiu haurà de romandre en quarantena domiciliària almenys 10 dies més des de l'inici dels símptomes i, la resta d'alumnes del grup, es faran la prova PCR i hauran d'estar 14 dies en quarantena domiciliària.

L'Ajuntament insisteix en la importància de respectar les quarantenes domiciliàries establertes pel Departament de Salut per evitar rebrots i seguir les mesures de prevenció i seguretat. Especialment, l'ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans, el manteniment de la distància de seguretat i evitar les aglomeracions.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 18:52