Gratuïtat en el servei de bus escolar del Consell Comarcal

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 15:00

Amb l’aportació feta per l’Ajuntament per al curs 2020-2021

L’Ajuntament de Vallirana i el Consell Comarcal han acordat oferir el servei de transport escolar gratuït aquest curs gràcies a l’aportació que fa l’Ajuntament i que correspon a les quotes que fins ara pagaven les famílies.

El servei de transport escolar el gestiona el Consell Comarcal escolar per delegació de la Generalitat de Catalunya. Amb la finalitat de poder oferir aquest servei es formalitza un conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació, que aporta part del finançament.

Una part del servei el pagaven les famílies dels estudiants usuaris, ara no hauran de pagar res, ja que l’Ajuntament cobrirà aquesta part del cost del servei.

Places limitades

El servei de transport escolar del Consell Comarcal cobreix els alumnes de l’institut Vall d’Arús i de l’escola L’Olivera, en cada cas fa amb un únic autobús i té les places limitades. En cap cas s’ampliarà el nombre d’autobusos i per tant el servei queda limitat a les places del vehicle en cadascun dels dos centres.

Noves places

Els usuaris actuals del servei per tant el tindran totalment gratuït, i les famílies que ara el sol·licitin hauran de demanar-ho als seus centres corresponents (en el cas de l’Institut a l’AMPA i en el cas de l’Olivera a la direcció del centre). Si per un increment de la demanda se superés l’aforament del vehicle, s’establiran criteris de selecció per assignar les noves places.

Es retornaran els diners que s'hagi fet de la reserva del servei.

Darrera actualització: 18.09.2020 | 15:06