L’equip sènior masculí del CN Vallirana puja a 2a divisió

Dissabte, 3 d'octubre de 2020 a les 19:40

En guanyar per 13-7 al CN Ciutat de Palma, a Madrid

L’equip masculí sènior del Club Natació de Vallirana jugarà aquesta temporada a la 2a divisió de waterpolo després de guanyar aquesta tarda a Madrid al CN Ciutat de Palma per 13-7, i assolir així l’ascens de categoria.

El partit ha començat força bé pel CN Vallirana amb dos gols d’Àxel Contreras i 1 de Marc Contreras. El primer quart ha acabat amb 3-1 a favor dels valliranencs. El segon quart s’han ampliat les distàncies, amb un marcador de 5-2. Ja en el tercer quart les distàncies s’han ampliat amb el 4-8 final, un quart on ha destacat el porter Valliranenc Òscar Romero. En el darrer quart, el CN Vallirana no només ha sabut mantenir la distància sinó que l’ha ampliat fins al 13-7 definitiu.

En definitiva gran victòria del CN Vallirana en un partit que ha portat sempre controlat en el marcador. Ha anat guanyant des del primer fins al darrer minut, amb distàncies que s’han anat ampliant a mesura que avançava el partit.

Enhorabona al CN Vallirana per la fita assolida.