Resiliència: l’art de superar adversitats (2a part)

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 09:10

Nova sessió de coaching telemàtic

Com ja es va anunciar, demà dimarts 15 es farà la 2a part de la sessió de coaching telemàtic “Resiliència: l’art de superar les adversitats”. Si hi esteu interessats i encara no heu fet la inscripció ho podeu fer omplint el formulari adjunt (hi ha temps fins a les 14 h). La sessió com totes les anteriors del coaching ocupacional serà a càrrec d’Oscar Laliszyk, es farà mitjançant l’aplicació zoom i serrà d’11 a 13 h.

Què és la resiliència?

La resiliència és la capacitat d’adaptació d’un ésser viu front un agent pertorbador o una situació adversa. Una persona resilient es mostra flexible davant situacions complicades, adaptant-se a elles, superant-les i fins i tot traient-ne profit per al seu creixement personal.

Sessions individuals de coaching ocupacional

Us recordem que el projecte inclou a més d’aquestes sessions grupals (els dimarts), sessions individuals (els divendres). Les sessions individuals, per videotrucades, es poden fer tant per Zoom, WhatsApp o Skype, o per telèfon. Per participar-hi podeu enviar un correu electrònic amb les dades personals (nom i telèfon de contacte) a Anna Talavero (talaveroca@vallirana.cat).

Darrera actualització: 14.09.2020 | 09:10