Tallers del Pla Educatiu Local

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 09:25

Se’n van fer dos a finals de juliol

La Regidoria d’Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va fer el divendres 24 de juliol dos tallers en línia que estan inclosos en les accions del Pla Educatiu Local. Un per a la creació d’una taula d’inclusió al municipi, i un altre per a la creació d’una guia d’oferta educativa del municipi.

L’objectiu d’aquests tallers es dissenyar aquestes accions incloses en el Pla d’Acció Educativa de forma col·laborativa entre els agents educatius de la vila (centres educatius, administració local, entitats, famílies o persones usuàries), facilitant el coneixement d’experiències similars, per tal d’aprofitar els aspectes d’èxit i evitar els factors de fracàs. Els tallers van tenir una àmplia participació amb representació municipal, encapçalada per l’alcaldessa, i amb diferents representants de l’àmbit educatiu local.

El primer taller, per a la creació d’una taula d’inclusió, va comptar amb Teresa Blázquez, treballadora social de l’Ajuntament de Mataró i representant del municipi a l’Espai de Treball i Reflexió de la Taula d’Accessibilitat de Mataró. El segon taller, per a la creació d’una guia d’oferta educativa, va comptar amb Ana Del Río, llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitat en Ciències de l’Educació. actualment tècnica del Servei de Suport Municipal, de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 03.08.2020 | 09:18