cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Activitat familiar: “Com viuen els esquirols?”

Activitat familiar: “Com viuen els esquirols?”

Inscripcions prèvies fins al 23 de febrer. Places limitades

14/02/2018. Des de Vallirana Turisme s’organitza un programa d’activitats familiars tot aprofitant l’entorn natural del municipi. La primera proposta serà el diumenge 25 de febrer amb un itinerari temàtic de coneixement de l’entorn dedicat a “Com viuen els esquirols”. Una proposta de sortida familiar pensada per a famílies amb infants a partir dels 3 anys.

El preu de l’activitat és de 3 € per unitat familiar i cal fer inscripció prèvia donat que les places són limitades. El punt de trobada serà a les 10.45 h a l’era de la Masia Molí de Can Batlle i l’activitat es farà a l’entorn del bosc Fèlix Alsina. Cal portar cistell, bossa o similar i es recomana anar amb calçat còmode.

La proposta pretén mostrar com és un niu dels esquirols en el nostre entorn, aprendre a identificar els seus rastres, els nius, el menjar i quins són els seus depredadors. Una activitat en família per buscar quants esquirols hi ha al bosc de Fèlix Alzina, que també inclourà, després de la passejada, la construcció d’un niu d’esquirol i altres manualitats per emportar-se a casa.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem