cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Activitats de final de curs de l’Escola Municipal de Música

Activitats de final de curs de l’Escola Municipal de Música

Concert de Joves Intèrprets aquest divendres, a la Masia Molí de Can Batlle

16/05/2017. L’Escola Municipal de Música Aureli Vila inicia aquest divendres les activitats que tancaran el curs 2016-2017 amb el concert de joves intèrprets, que es farà a la Masia Molí de Can Batlle a partir de les 19 h. Les audicions finals d’instruments i el concert Simfònic seran els altres dos actes que posaran la cloenda al curs.

El Concert de Joves Intèrprets de Vallirana 2017 d’aquest divendres, és un concert pensat per als alumnes de nivell mig de l’escola que tenen la intenció de presentar-se a algun examen oficial per professionalitzar-se o que han arribat a un nivell destacable.

Les audicions finals són concerts en què tots els estudiants d’instrument de l’escola interpretaran el repertori treballat per a l’ocasió i es faran la setmana del 5 al 9 de juny, a partir de les 17.30 h, a l’auditori de l’EMM Aureli Vila.

Finalment, el Simfònic 2017, el dissabte 10 de juny, on també es fa el concert de final de curs de les agrupacions corals i instrumentals de l’Escola de Música. El concert es farà a l’entorn de la Masia Molí de Can Batlle i començarà a les 6 de la tarda. Ja a les 7 es tocarà la peça que enguany s’ha escollit per al Simfònic: “Camins” de Sopa de Cabra.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem