cercador

ENQUESTA

Un any més hem celebrat la Festa Major de Sant Mateu. Què t'ha semblat?

  • Inici
  • Adjudicat l’estudi per a la connexió de Vallirana a la xarxa Aigües Ter-Llobregat

Adjudicat l’estudi per a la connexió de Vallirana a la xarxa Aigües Ter-Llobregat

Una de les mesures previstes per garantir el subministrament d’aigua potable

28/12/2017. Després de les reunions de treball mantingudes amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), conjuntament amb Aqualia, aquesta va confirmar l’adjudicació de l’estudi per a la connexió a Aigües Ter-Llobregat (ATLL) de Vallirana, Cervelló i la Palma. És una de les línies de treball de l’Ajuntament per millorar el servei de subministrament d’aigua potable al municipi. Està previst que en properes setmanes els responsables de l’estudi facin una visita sobre el terreny per valorar millor la situació.

Continua vigent el ban de restriccions en l’ús d’aigua potable

Cada setmana, l’Ajuntament i Aqualia fan un seguiment de la situació de les reserves d’aigua potable al municipi, donat que continua sense ploure i que, per tant, continua la situació d’escassetat. Cal tenir present que durant el mes de novembre només han caigut 10 l/m2 a Vallirana (dades del Meteocat).

Cal recordar que al setembre es va publicar un ban municipal amb diverses prohibicions sobre l’ús de l’aigua potable com era el reg de jardins i horts, omplir piscines o netejar els cotxes, entre d’altres. Posteriorment es va reduir el ban quedant només la prohibició d’omplir piscines, que encara és vigent.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem