cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • 10 alumnes de l’INS Vall d’Arús participen al projecte Mart XXI

10 alumnes de l’INS Vall d’Arús participen al projecte Mart XXI

Està subvencionat per la Diputació de Barcelona i s’imparteix a la UPC de Castelldefels

14/02/2017. L’Institut Vall d’Arús ha participat enguany en el projecte Mart XXI. Una iniciativa subvencionada per la Diputació de Barcelona, que es realitza a la Universitat politècnica de Castelldefels, amb l’objectiu de millorar l’èxit escolar a través del foment de l’interès pel coneixement científic i tecnològic de joves de 3r i 4t d’ESO amb aptituds i capacitats, però que encara no tenen clar el seu futur acadèmic.

De Vallirana han participat 10 alumnes distribuïts en els diferents grups creats per desenvolupar l’estudi d’un àmbit de coneixement vital per a l’èxit de la missió: l’establiment d’una colònia humana a Mart.

El projecte es divideix en cinc sessions, que van cloure aquest divendres amb una exposició dels grups sobre les hipòtesis inicials i les conclusions, i amb una “fira de mostres” on els joves participants van poder veure la feina feta per la resta de companys i experimentar de primera mà.

Els alumnes han estat molt motivats durant tot el procés i a la majoria se li ha despertat el seu interès científic i tecnològic, és per això que des de l’Ajuntament de Vallirana s’ha sol·licitat de nou que Vallirana pugui participar en futures edicions.

Podeu veure el vídeo a Vallirana TV.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem