cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Amor i sexualitat temes dels tallers per a joves d’aquest trimestre

Amor i sexualitat temes dels tallers per a joves d’aquest trimestre

Dins la programació de l’Agenda Jove

10/11/2017. L’Agenda Jove ofereix diferents tallers gratuïts dirigit als nois i noies de 12 a 16 anys, i en concret en aquesta darrera agenda de l’any els tallers que es proposen tenen relació amb temàtiques molt presents en el dia a dia d’un/a adolescent: l’amor i la sexualitat.

Alhora s’ha volgut que aquests tallers estiguin relacionats amb dos dies mundials: el 25 de novembre, Dia mundial en contra de la violència de gènere, i l’1 de desembre, Dia mundial de la lluita contra la SIDA. Així, els dijous 16 i 23 de novembre es farà el taller “Estimar no fa mal” per reflexionar sobre les relacions de parella, l'amor romàntic i la violència a la parella. Mentre que el dijous 30 de novembre es farà el taller “Sex-game” per treballar la sexualitat (sexe, gènere, relacions, prevenció, plaer, etc.) a través d'un joc de taula que donarà als adolescents un nou punt de vista sobre aquesta temàtica.

Els tallers seran sempre els dijous de 17.30 a 19 h i estan oberts a tots i totes les joves d’entre 12 i 16 anys. Cal fer inscripció prèvia que es pot fer presencialment al Casal de Joves (c/ Major, 612), per telèfon al 93 683 23 34, per correu electrònic a pij@vallirana.cat, o per missatge a les xarxes socials del Casal de Joves (whatsapp 669 58 45 44 – Facebook Casal de Joves Vallirana – Instagram @casaljovesvallirana).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem