cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Aportació dels polítics a la Campanya “La fam no fa vacances”

Aportació dels polítics a la Campanya “La fam no fa vacances”

Ajornen el cobrament de la paga extra per destinar els diners a comprar aliments frescos

20/06/2013. Dins de la Campanya “La fam no fa vacances” que organitza l’Ajuntament de Vallirana per omplir de productes bàsics el Banc d’Aliment Local per aquest estiu, els polítics de l’equip de govern del consistori han decidit ajornar el cobrament de la paga extra per poder destinar diners municipals a la compra de productes frescos.

Actualment l’Ajuntament de Vallirana passa per una complicada situació econòmica, condicionada pels 700.000 € que li deu la Generalitat i que no està previst que paguin fins l’octubre. Davant aquesta situació, per poder fer una aportació econòmica al Banc d’Aliments els polítics han decidit ajornar el cobrament de la seva paga extra d’estiu.

Aquesta setmana ja s’ha iniciat la 1a fase de la Campanya “La fam no fa vacances” amb la implicació d’escoles i AMPES del municipi. En les properes fases està previst involucrar-hi les entitats locals així com a tota la ciutadania. Els productes que es recullen són arròs, llegums, llet, pasta i cereals.

L’aportació municipal servirà per adquirir productes frescos que es faran arribar a les famílies necessitades de Vallirana. Actualment s’atenen per falta d’aliments al municipi un total de 715 persones de 227 famílies, d’aquestes 622 persones de 199 famílies reben ajuda des del Banc d’Aliments de l’Ajuntament, i 93 persones de 28 famílies des del Banc d’Aliments de la Parròquia de Sant Mateu de Vallirana.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem