cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • BEN NET BEN FET: Recorda que es recull la poda a domicili

BEN NET BEN FET: Recorda que es recull la poda a domicili

ampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

Tampoc s'ha de posar terra als contenidorsTampoc s'ha de posar terra als contenidorsampliar imatge [+]

No s’ha de deixar la poda a la zona de contenidors!!!

10/07/2018. Tot i l’increment de comportaments cívics i de l’augment d’usuaris del servei gratuït de recollida a domicili de poda i voluminosos, encara es detecten punts on no s’utilitza aquest servei i es deixen les restes de poda dins o a l’exterior dels contenidors. Tampoc s'han d'abocar terres als contenidors. Aquest comportament genera despeses addicionals.

Des de l’inici de la campanya BEN NET BEN FET s’ha incidit en la divulgació d’aquest servei gratuït amb campanyes informatives que han generat un increment important d’usuaris, però encara cal millorar.

Els usuaris que tinguin restes de poda han de contactar amb el servei gratuït a domicili mitjançant el telèfon gratuït 900 168 167, el correu electrònic vlrn.recollides@vallirana.cat o el whatsapp 628 137 576. Des del servei se’ls informarà del dia que es passarà a recollir la poda mitjançant els sacs que lliura l’Ajuntament als usuaris del servei.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem