cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Col·labora amb la campanya “La fam no fa vacances”

Col·labora amb la campanya “La fam no fa vacances”

Divendres 5 i dissabte 6 de juliol

27/06/2013. Dins la campanya “La fam no fa vacances” organitzada per l’Ajuntament de Vallirana els dies 5 i 6 de juliol es farà una recollida d’aliments en punts ubicats a diferents establiments de la localitat. Per portar endavant la recollida es demana la col·laboració d’entitats i ciutadania per cobrir els punts de recollida amb voluntaris, alhora que es sol·licita que es facin donacions d’aliments. En concret a la campanya es demana: llet, llegums, pasta, cereals i arròs.

Aquesta campanya de recollida d’aliments està destinada sobretot a abastir el nostre Banc d’Aliments per a aquest estiu, quan la situació s’agreuja tant per la manca d’aliments com per l’increment de la demanda en part provocada pels infants que durant l’any gaudeixen de diversos àpats a les escoles fruit de les beques, i ara amb el període vacacional es queden sense aquestes ingestes.

Es per això que, des de l’Ajuntament, es demana la cooperació de la ciutadania i de les entitats per tirar endavant aquesta campanya amb el màxim d’èxit. Per fer-ho, es necessiten col·laboradors en els punts de recollida.

S’establiran 3 torns:
• Divendres 5 de juliol de les 17 a les 20 h
• Dissabte 6 de juliol de les 10 a les 13 h
• Dissabte 6 de juliol de les 17 a les 20 h

El punts de recollida seran diversos establiments locals que hi col·laboren com: BonArea, Caprabo, Condis, Schlecker i Unió de Botiguers.

Tots aquells que hi vulguin col·laborar poden enviar un correu a comunicacio@vallirana.cat posant en l’assumpte “la fam no fa vacances” amb les seves dades i indicant a quin torn es volen afegir. També poden posar-se en contacte al telèfon 93 683 0810.

Posteriorment es comunicarà el punt assignat a cada col·laborador i es lliurarà una samarreta identificativa.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem