cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Compromís per acabar la variant el 2019

Compromís per acabar la variant el 2019

La delegada del Govern fent declaracionsLa delegada del Govern fent declaracionsampliar imatge [+]

La delegada a la passera amb l'alcaldessa i Lluís BonetLa delegada a la passera amb l'alcaldessa i Lluís Bonetampliar imatge [+]

Teresa Cunillera signant el llibre d'honorTeresa Cunillera signant el llibre d'honorampliar imatge [+]

De la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, en la seva visita avui a Vallirana

22/01/2019. La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, s’ha compromès avui a la finalització de les obres de la variant aquest 2019 sense determinar-ne la data exacta. Aquestes declaracions de la delegada del Govern s’han fet avui en la visita que ha fet a les obres de la variant acompanyada per l’alcaldessa, Eva Martínez, per diversos regidors i regidores, per responsables de les obres, encapçalats pel cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Lluís Bonet, i per una representació de la Comissió de Treball per a la Variant formada per representants polítics, d’entitats i de la ciutadania.

Teresa Cunillera ha visitat la nova passera de la variant que ja va entrar en funcionament al final del 2018 i que comunica el barri de La Llibra amb l’altre costat de la variant a l’altura de l’Institut Vall d’Arús. Tot seguit també ha fet una visita a la resta de les obres de la variant on se n’ha pogut comprovar l’estat. La delegada del Govern, abans de desplaçar-se a la variant, ha estat a l’Ajuntament on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Eva Martínez, que li ha demanat celeritat en la finalització de la variant així com en l’inici del projecte de la variant de Les Casetes. Al mateix temps l’alcaldessa ha explicat el projecte de la nova biblioteca de Vallirana a l’antiga fàbrica de cotó per al qual ha demanat el suport de la delegada. Teresa Cunillera ha completat la seva visita a l’Ajuntament amb la signatura en el llibre d’honor.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem