cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Convocatòria d’ajuts econòmics de suport educatiu a les famílies per al curs escolar 2018/2019

Convocatòria d’ajuts econòmics de suport educatiu a les famílies per al curs escolar 2018/2019

Amb un dotació total de 25.000 € s’hi inclouen ajuts per al transport escolar a part dels ja habituals per a llibres i material escolar

07/06/2018. La Junta de Govern va aprovar les bases que regiran els ajuts econòmics de suport educatiu a les famílies per al curs 2018/2019 que en aquesta edició inclouen diverses novetats, com són la incorporació d’ajuts per al transport escolar i en el cas dels ajuts per a llibres i material escolar amb l’ampliació a les Escoles Bressol Municipals, l’Escola d’Adults i també a alumnes que facin els estudis fora del municipi (educació primària, secundària obligatòria i batxillerat en centres públics o concertats).

El total que es destina a aquests ajuts és de 25.000 € i en les dues línies d’ajuts (línia 1, llibres i material escolar; i línia 2, transport escolar) l’ajut màxim per fill/a és de 150 €. Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de setembre.

En el document adjunt, que es repartirà a les escoles, hi trobareu la cobertura, els destinataris, els requisits per optar als ajuts i la documentació que cal presentar.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem