cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Departament de Territori i Sostenibilitat no autoritza la cursa de 18 km de la Nit del Mussol

Departament de Territori i Sostenibilitat no autoritza la cursa de 18 km de la Nit del Mussol

Les rutes del Xot (4 km) i del Duc (9 km) es mantenen, però la sortida es farà al Parc Central, a les 20.15 h i a les 20 h respectivament.

1/10/2019. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secció de Biodiversitat i Medi Natural dels Serveis territorials a Barcelona, ha notificat a l'Ajuntament de Vallirana que no autoritza la ruta de 18 km prevista a la Nit del Mussol perquè passa per una zona d'interès faunístic, en horari nocturn, en un recorregut amb la presència d'una espècie protegida. Per tant, aquesta cursa queda cancel·lada.

De les tres curses previstes, la ruta del Xot (4 km) i la del Duc (9 km) mantenen els seus recorreguts, ja que no afecten cap espai protegit ni zona sensible, però es canvia la ubicació de la sortida i l'arribada, que serà al Parc Central.

Pel que fa a l'horari de sortida, el de la ruta del Xot serà a les 20.15 h i el de la ruta del Duc a les 20 h. El lliurament de dorsals es farà al mateix Parc Central a partir de les 17.30 h.

L'Ajuntament de Vallirana i les entitats col·laboradores de la Nit del Mussol lamenten aquest canvi de darrera hora, que ha estat aliè a l'organització de l'esdeveniment.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem