cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Diumenge es va fer II Jornada Col·laborativa de l’Escola Pompeu Fabra

Diumenge es va fer II Jornada Col·laborativa de l’Escola Pompeu Fabra

Fotografia cedida per l'escola Pompeu FabraFotografia cedida per l'escola Pompeu Fabraampliar imatge [+]

Amb participació de la comunitat escolar del centre

02/03/2018. L’escola Pompeu Fabra va celebrar el diumenge 25 de febrer la II Jornada Col·laborativa on hi participa la seva comunitat escolar: infants, pares i mares, mestres i equip directiu, amb la finalitat de millorar el recursos i els espais del centre enmig d’un gran ambient entre els participants que van desenvolupar diverses feines amb alegria i entusiasme.

Aquest any es va pintar la biblioteca, la sala d’informàtica i el vestíbul de sortida de l’edifici principal, donant així color i calidesa als espais escolars. En l’anterior edició, el curs 2016-17, es va pintar la façana de l’edifici d’Infantil.

Des de la direcció del centre es destaca el gran treball realitzat a la biblioteca escolar. Ja des de l’Equip Lector, format per mestres de l’escola, es va fer un replantejament del disseny interior i també una important selecció i inversió de llibres i d’exemplars literaris. També es vol agrair a l’AMPA la seva gran implicació en aquesta fita comuna, la qual va posar tots els recursos materials a disposició de l’escola.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem