cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • Diversos incidents i actuacions per les pluges

Diversos incidents i actuacions per les pluges

Intervencions de la Policia Local i de la Brigada Municipal

05/02/2018. Al migdia d’avui dijous 2 de febrer ja s’han hagut de fer diverses intervencions urgents a partir de les incidències informades a la Policia Local, que en tots els casos s’ha presentat en el lloc dels fets per aixecar informe i en els incidents que ha calgut ha passat comunicat als serveis territorials per a les diferents actuacions de neteja i retirada de pedres i terra de la calçada a diferents punts del municipi. Moltes de les actuacions s'han derivat a la Brigada Municipal d'Obres i especialment a la Brigada d'Actuació Ràpida.

Fins al moment es té constància d’incidents als carrers: Mèxic (Soleia), av. Mirador (Solana), Puigmal (El Mirador), Passatge i avinguda dels Pinars (Pinars), Riu Cardener (El Lledoner), Major (Centre), Bonavista (Soleia), Brasil (Soleia), Lourdes (Selva Negra), Doctor Cuatrecasas (Solana), avinguda Països Catalans (Selva Negra i Vallirana Parc), Argentina
(Solana), Avinguda Selva Negra (Selva Negra), Wagner (Selva Negra), Moreneta (Vallirana Parc), Ordal (Can Rovira), carretera Can Cases (El Mirador) i Rossinyol (Vall de Sol).

Majoritàriament es tracta d’esllavissaments i despreniments de terra i pedres amb invasió de la calçada. També cal lamentar la caiguda d’algun mur amb diferents afectacions, la caiguda d’algun arbre damunt d’una casa, i la inundació de part d'un establiment comercial.

Per part de de la Brigada d'Actuació Ràpida s'ha procedit a la majoria de les feines de neteja de grava i pedres. En els casos que ha calgut maquinària per a la neteja de la calçada s'ha comptat amb el suport d'Urbaser i Excamolins. Durant el dia s'intentarà fer el màxim d'intervencions per normalitzar del tot la situació.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem