cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Dolors Montserrat, diputada al Congrés, visita Vallirana per Festa Major i anuncia el termini per acabar les obres de la Variant

Dolors Montserrat, diputada al Congrés, visita Vallirana per Festa Major i anuncia el termini per acabar les obres de la Variant

Dolors MontserratDolors Montserratampliar imatge [+]

La diputada del PP dóna un termini de 24 a 30 mesos per a la finalització de les obres de la Variant.

25/09/2015. Dissabte 19, i en plena Festa Major, la vicepresidenta tercera i diputada al Congrés, Dolors Montserrat, va visitar el municipi convidada pel Partit Popular de Vallirana.

La diputada del PP va valorar la gran tasca que està portant a terme el seu partit amb la represa de les obres de la Variant de Vallirana i va anunciar un termini de 24 a 30 mesos per a la seva finalització.

Així mateix, va remarcar el compromís ferm del govern central amb la Variant de la N-340 al pas per Vallirana. Va explicar que es tractava d’un compromís iniciat amb el govern de José María Aznar i que, després d'una aturada coincidint amb el govern del PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero, va tornar a ser amb un govern del Partit Popular quan es va engegar de nou la maquinària per finalitzar la infraestructura.

En acabar, Dolors Montserrat va voler agrair l'esforç i la paciència de tots els valliranencs per l'aturada de les obres de la Variant, que, ben aviat, segons diu, serà una realitat.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem