cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

Ensenyament - Educació

A Vallirana comptem amb dos escoles bressol municipals, quatre escoles d’educació infantil i primària, una escola privada –concertada, un institut i una escola d’adults, tot plegat per garantir el dret a l'educació, i oferir totes les comoditats possibles tant als pares, com al professorat, com als alumnes.


Escoles bressol

Les escoles bressol municipals de Vallirana són centres fonamentalment educatius, pensats per a infants de 4 mesos fins 3 anys, que tenen com a funció bàsica reforçar la tasca dels...

Escoles

Al nostre municipi comptem amb quatre escoles municipals (Pompeu Fabra, La Ginesta, L'Olivera i Campderrós) i amb el col·legi concertat-privat Verge del Roser.

Institut

L'IES Vall D'Arús és el centre on els alumnes continuen la seva formació acadèmica amb l'ESO i poden cursar el Batxillerat.

Centre de Formació d'Adults

El Centre de Formació d'Adults Municipal té com a objectiu garantir la plena integració dels ciutadans al món laboral amb diverses línies de treball

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem