cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El Ple del Congrés dels Diputats va desestimar totes les esmenes als PPGG per accelerar les obres de la variant de Vallirana

El Ple del Congrés dels Diputats va desestimar totes les esmenes als PPGG per accelerar les obres de la variant de Vallirana

ampliar imatge [+]

Reunió de la Comissió de la Variant 19 abril 2018Reunió de la Comissió de la Variant 19 abril 2018ampliar imatge [+]

Esmenes presentades per PSOE, ERC, Podemos i Grup Mixt

24/05/2018. El Ple del Congrés dels Diputats va desestimar les esmenes presentades al PPGG 2018 per accelerar les obres de la Variant de Vallirana. Esmenes que van presentar PSOE/PSC, ERC, Podemos i Grup Mixt (Carles Campuzano de Partit Demòcrata PDCAT) però que no van ser aprovades en votar-les en contra PP, Cs, PNB i Coalición Canaria.

Les esmenes es va votar en el Ple del Congrés dels Diputats el dimarts 22 i van ser les següents:

• PSOE/PSC (esmena 1466): Increment de 20 milions d’€ en el pressupost 2018
• ERC (esmena 278): Accelerar les obres
• Podemos (esmena 4632): Incrementar el pressupost 2018 en 15 milions d’€ i finalitzar les obres el 2018.
• Grup Mixt (esmena 6151): Incrementar el pressupost en 6 milions d’€ i acabar les obres el 2019.

Per altra banda, el PSOE/PSC va demanar el desplegament de la disposició addicional 3a de l’Estatut que contempla l’execució de la 2a fase de la Variant de Vallirana.

La Comissió de Treball per la variant va acordar, en la reunió del 19 d’abril, demanar a tots els partits polítics representats en la Comissió i en el Consistori Municipal que presentessin les esmenes als PPGG 2018 per incrementar el pressupost destinat a la variant i per acabar les obres el 2018. Aquesta demanda es va fer en comprovar que els PPGG 2018 destinaven 24,2 milions d’euros a les obres de la variant, 7,5 menys dels que es detallaven en la previsió per al 2018 dels PPGG 2017.

L’Ajuntament lamenta que aquestes esmenes no hagin estat aprovades i que no tots els grups polítics amb representació al municipi hagin presentat esmenes per millorar la dotació econòmica a les obres de la variant i acabar les obres aquest any.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem