cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El Pompeu Fabra, accèssit en el 2n concurs Tísner de creació de jocs de català

El Pompeu Fabra, accèssit en el 2n concurs Tísner de creació de jocs de català

Per la seva proposta “El trobador”

12/05/2016. L’escola Pompeu Fabra va obtenir un dels 3 accèssits que es van lliurar dins el 2n concurs Tísner de creació de jocs en català que organitza la Plataforma per la Llengua, on competien 38 aules de tot Catalunya. La proposta dels nois i noies de 6è B del Pompeu Fabra va ser “El trobador” i com a premi pel seu accèssit podran realitzar una activitat lúdica i educativa a la Fundació Joan Brossa i gaudir d’un espectacle de màgia.

L’acte de lliurament de premis es va fer el passat 8 de maig a l’estació del Nord i va estar conduït per l’actor i periodista Roger de Gràcia, acompanyat d’espectacles de la mà de Cesk Freixas i del Doctor Möt. El jurat del premi el van formar Salvador Alsius, Oriol Comas, Joaquim Dorca, Màrius Serra i Isabel Romano que van avaluar la creativitat, la dinàmica i la integració del català en les diferents propostes.

L’objectiu del Concurs Tísner de creació de jocs de català, adreçat a l'alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles del Principat de Catalunya, és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.

A “El trobador”, el jugador haurà de superar diverses proves gramaticals, ortogràfiques o d'embarbussaments per anar aconseguint lletres. Amb aquestes lletres, quan arribi a la cambra de la dama, haurà de ser capaç de formular una paraula de més de sis lletres com a regal per a la seva enamorada, si la vol conquistar i, així, guanyar el joc.

Enhorabona per l’èxit assolit.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem