cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El procés ParticiPAM incorpora 18 propostes al Pla d’Actuació Municipal

El procés ParticiPAM incorpora 18 propostes al Pla d’Actuació Municipal

Portada ParticiPAMPortada ParticiPAMampliar imatge [+]

Es recullen les propostes de la ciutadania i les seves prioritats sobre les accions incloses en el PAM 2015-2019

18/10/2017. Després del procés participatiu ParticiPAM, obert per opinar sobre el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, on es demanava a la ciutadania que establís les seves prioritats sobre les accions incloses en aquest pla així com que, alhora, proposés noves accions, ja se’n coneixen els resultats. Destaca especialment que, de les diferents respostes de la ciutadania, s’han afegit 18 propostes noves en el PAM 2015-2019.

Després d’un llarg procés de comunicació i dinamització del procés es van obtenir 398 enquestes, més de la meitat contestades telemàticament. La mostra inclou gent de totes les franges d’edat i de tots els barris del municipi.

Les accions incloses en el PAM 2015-2019 estaven classificades per àrees i dins d’aquestes per temàtiques, per poder sectoritzar millor les prioritats. Així, les accions es dividien en 3 àrees: Àrea de Règim Intern, Innovació i Projecte; Àrea de Serveis Territorials i Economia Local i Àrea de Serveis a les Persones. També hi havia un apartat específic per als grans projectes d’inversió on la ciutadania establia les seves prioritats, en aquest cas va ser a favor de la construcció de la nova biblioteca.

En el document adjunt podeu consultar tots els resultats, tant pel que fa a les prioritats com a les incorporacions de noves accions.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem