cercador

ENQUESTA

Els Diables Banyuts celebren el 20è aniversari. Quantes entitats locals coneixes?

  • Inici
  • El senderisme amb gossos, una nova proposta de Turisme

El senderisme amb gossos, una nova proposta de Turisme

Primera sortida, aquest dissabte 20 de maig

16/05/2017. Des de Turisme s’amplia l’oferta d’activitats en el nostre municipi, en concret en el seu entorn natural, amb la proposta de senderisme amb gossos. Ja s’han previst dues sortides: la primera aquest dissabte 20 de maig i la segona el 17 de juny. Ambdues sortides són a les 9 del matí des de davant de la Masia de Can Rovira (es poden deixar els vehicles davant l’Oficina de Turisme).

L’activitat de senderisme amb gossos pretén compaginar la pràctica esportiva, la descoberta de l’entorn natural de Vallirana i l’aprenentatge de les tècniques de seguretat i la tinença responsable dels gossos en el medi natural. L’activitat serà conduïda per una experta etòloga i un guia, que ensenyaran als participants a conèixer l’estat emocional, cognitiu i perceptiu del seu gos.

La sortida d’aquest dissabte es farà per l’entorn de Sant Ponç i inclou diverses activitats relacionades amb el gos. Es preveu una durada aproximada de dues hores. Cal portar: motxilla, calçat de muntanya, collar/arnès (no lesiu per a l’animal), corretja fixa (d’1,5 a 2 m), bosses per recollir excrements, bossa petita per portar els premis i aigua per als cadells.

Adjuntem el full d’inscripció i la fitxa tècnica de la primera sortida.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem