cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Es demana que es desviïn cap a l’AP7 els camions que passen per Vallirana

Es demana que es desviïn cap a l’AP7 els camions que passen per Vallirana

Al mateix temps la Comissió de la Variant sol·licita una reunió amb el ministre de Foment

28/09/2017. Davant de l’anunci que es va fer a la premsa escrita del desviament de camions de l’N340 a l’AP7 en els trams entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès, a partir del gener del 2018, s’ha demanat que s’ampliï aquest acord al tram comprès entre Vilafranca del Penedès i Vallirana. La sol·licitud s’ha fet arribar tant al delegat del Govern Central a Catalunya, Enric Millo, com al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

La Comissió de Treball per la Variant va valorar positivament aquesta demanda a la reunió celebrada la setmana passada, on també es va decidir convocar una reunió de treball amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per tractar diversos temes relacionats amb la variant i el trànsit al terme municipal.

Un dels punts que es vol tractar amb el ministre és l’aprovació de les modificacions del projecte de la variant relatives a la passarel·la de la Llibra i a la il·luminació dels túnels, que tot i reduir el cost inicialment previst cal que siguin aprovades administrativament.

El tercer tema que es vol abordar amb el ministre és l’afectació que tindrà la finalització de la variant al barri de les Casetes i, per tant, començar a treballar en una solució que pugui descongestionar el trànsit per l’interior del barri.

En la reunió de la Comissió es va informar del bon ritme de les obres de la variant, on ja s’està treballant en el sostre del segon túnel i en les rampes d’accés a la rotonda d’entrada (zona de la Llibra).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem