cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • Es manté l’estat de prealerta de l’Inuncat fins demà per la previsió de pluja

Es manté l’estat de prealerta de l’Inuncat fins demà per la previsió de pluja

Recomanacions Protecció Civil (Gencat)Recomanacions Protecció Civil (Gencat)ampliar imatge [+]

A Vallirana ja se superen els 108 litres per m2

05/02/2018. Des d’ahir diumenge i fins al migdia d’avui ja han caigut a Vallirana més de 108 l/m2, segons dades de l’estació automàtica de Vallirana del Servei de Meteorològic de Catalunya. La previsió és que les pluges continuïn fins al migdia de demà al litoral i prelitoral central.

En casos de pluges intenses cal recordar que es recomana extremar la vigilància als accessos a punts baixos i guals, així com també la situació de rieres. Cal tenir presents les recomanacions de Protecció Civil que es detallen en el cartell adjunt i també les que podeu consultar a http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/ .

Pel que fa a les conseqüències d’aquestes pluges a Vallirana, tant des de la Policia Local com dels Serveis Territorials s’està treballant per resoldre tots els incidents que es puguin ocasionar.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem