cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Es mantenen els terminis i les fases d’execució de la variant

Es mantenen els terminis i les fases d’execució de la variant

Confirmat per la Demarcació de Carreteres en reunió d’avui a l’Ajuntament

09/05/2016. Aquest matí l’alcaldessa Eva Martínez i el regidor d’Urbanisme i Barris, Jordi Urrea, s’han reunit amb Lluís Bonet, cap de les obres de la variant de Vallirana de la Demarcació de Carreteres de l’Estat. En aquesta reunió Lluís Bonet ha confirmat les informacions que tenia i que va manifestar l’Ajuntament fa uns dies: que les obres continuen dins els terminis previstos i que els canvis de maquinària i personal obeeixen a les diferents etapes de les obres.

L’alcaldessa ha rebut també la trucada de Juan José Barios, responsable de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, que ha confirmat també que les obres segueixen al ritme establert i que no cal alarmar-se per la seva continuïtat. També s’ha confirmat que es mantenen les dotacions del pressupost amb les anualitats previstes.

En la reunió d’aquest matí, Lluís Bonet ha informat que el procés de construcció dels túnels segueix la planificació prevista i que s’han iniciat les feines de rebaix. Els canvis en els tipus de feina a realitzar provoquen acomiadaments, però alhora contractació de nou personal per a les noves fases de la construcció. Així, s’ha confirmat que s’iniciaran les feines de construcció de la passarel·la que es farà a la zona de la Llibra i també altres feines exteriors, com canalitzacions d‘aigües pluvials a la zona dels Parc de la Font del Rector.

Per la seva part, des de l’Ajuntament s’ha agraït l’actuació de la Demarcació de Carreteres en diferents punts de la N340 al pas per Vallirana, amb la col·locació de senyals destinats a les mesures de precaució que cal tenir amb els ciclistes que circulen per aquests trams de carretera.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem