cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Estat de les obres de la variant

Estat de les obres de la variant

Visita ahir a les obres

23/01/2018. Amb motiu ahir de la visita a Vallirana de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, es va organitzar conjuntament amb la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya una visita a les obres de la variant per conèixer la seva actual situació. A part de la visita a la nova passera també es van visitar les obres dels túnels. Les explicacions van córrer a càrrec de Lluís Bonet cap de la demarcació i responsable de l’obra de la variant.

Actualment les obres es troben força avançades i en concret en concentren força a l’interior del túnel on es treballa en els dispositius de seguretat així com en la il·luminació. Cal destacar que a la zona de la sortida sud, en concret al costat de la Masia de Can Rovira, s’esta construint l’edifici de control dels túnels. Es tracta d’una instal·lació de les més modernes i operatives que tindrà la Demarcació de Carreteres a Catalunya.

Cal tenir present també per al termini de finalització de les obres que una vegada acabades les feines cal un període de proves per garantir el perfecte funcionament de tota la instal·lació.

A la visita d’obres a part de la delegada del Govern , de l’alcaldessa, de regidors i regidores municipals hi va assistir una àmplia representació de la Comissió de Treball de la Variant amb membres de la ciutadania i d’entitats locals.

Properament podreu veure el vídeo de la visita a les obres de la variant.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem