Festa Major esportiva

Dimarts, 21 de setembre de 2010 a les 00:00
Vallirana va gaudir aquest cap de setmana de diverses activitats esportives. Va destacar la 8a Pedalada Popular, amb més de dos-cents cinquanta participants i el torneig de ping-pong, organitzat al Casino Valliranenc. Diumenge, 19 de setembre, es va celebrar a Vallirana la 8a Pedalada Popular Memorial Àngel Noguera, organitzada pel Club Ciclista Pinxo, amb la col•laboració de l’Ajuntament. Una tradicional cursa que, un any més, va ser un èxit, amb més de dos-cents cinquanta participants.

En aquesta vuitena edició, la Pedalada oferia dos itineraris: un de 12 km, per gaudir de la bicicleta i la família; i un altre de 30 km, més dur i intens, però de gran bellesa. Tots dos van ser ben valorats pels participants.

Pel que fa a l’itinerari llarg, el guanyador va ser Javi Cañada, seguit per Lluís Forna i Francisco Fontana. Del tram curt, els guanyadors van ser Cèsar Castaño, Oriol Romagosa i Xavi Hernández. Tots els participants, però, van endur-se un obsequi de participació del Club Ciclista Pinxo, i van optar als sorteigs de material esportiu, cortesia dels comerços patrocinadors.

La Pedalada Popular és, sens dubte, una activitat que cada any rep una bona acollida, tant de nens com d'adults. És per aquest motiu que la valoració del Club Ciclista Pinxo va ser molt positiva. Segons Antoni Fernàndez, president: “Enguany hem tingut una participació més baixa que l’any passat, però amb la previsió de pluja que hi havia, la normalitat amb què ha transcorregut la jornada, i la bona col•laboració dels comerços patrocinadors, estem molt contents amb el resultat”.

D’altra banda, dissabte es va realitzar també el campionat de tennis taula. Els guanyadors de la categoria sènior van ser Jordi Escobosa, Quim Viñas i Ermes Viñas; els de la categoria benjamí van ser Nacho Mas, Albert Torres i Sergi Reyes; i els primers classificats de la categoria infantil van ser Arnau Casellas, Gonzalo Mas i Jose Gonzàlez. Tant organitzadors, com participants, van valorar positivament el campionat.Ja podeu veure el vídeo de la pedalada a la Videoteca i al canal Youtube de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:27