cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • Finalitza el projecte Mart XXI, amb cinc alumnes de l’INS Vall d’Arús

Finalitza el projecte Mart XXI, amb cinc alumnes de l’INS Vall d’Arús

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana

5/2/2018. 108 alumnes de 3r i 4t d’ESO del Baix Llobregat, entre ells 5 de l’INS Vall d’Arús de Vallirana, han participat per segon any consecutiu al projecte Mart XXI. Un projecte educatiu de la Diputació de Barcelona i impulsat per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, que s’imparteix a la Universitat Politècnica de Castelldefels amb la finalitat de fomentar l’interès pel coneixement científic i tecnològic entre joves amb aptituds i capacitats, però que encara no tenen clar el seu itinerari acadèmic.

Mitjançant el treball d’un cas pràctic, com és conèixer si és possible una colònia humana al planeta Mart, el projecte s’ha desenvolupat en equips durant cinc sessions, que van finalitzar divendres amb un acte solemne de cloenda, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana.

L’alcaldessa va ser l’encarregada de lliurar els diplomes als cinc alumnes participants de Vallirana, que han valorat molt positivament l’experiència. És per això que s’espera poder gaudir de nou d’aquest projecte l’any vinent i incrementar la participació d’alumnes del municipi.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem