cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • La 10a edició de la Kàrstica, un èxit

La 10a edició de la Kàrstica, un èxit

S’hi van inscriure més de 400 persones, nens i adults

20/09/2012. Diumenge 16 el Parc Central de Vallirana es va omplir de bicicletes amb motiu de la desena edició de la Pedalada BTT Memorial Àngel Noguera, que porta el nom de Kàrstica, organitzada pel Club Ciclista Pinxo amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de diverses empreses locals. Una iniciativa que enguany va ser un èxit de participació, amb més de quatre-centes inscripcions.

La desena edició de la pedalada també va comptar amb dos recorreguts: un de 40 km, amb un desnivell de 1.750 m aproximadament, per camins, corriols i trialeres per les muntanyes de Vallirana i preGarraf, i un recorregut de 15 km, amb un desnivell de 510 m aproximats.

El guanyador de la cursa llarga va ser Daniel Luque Noguera, amb un temps de 2.08.32, seguit per Jordi Pascual Raventós (2.09.10) i Sergio Bernabé Alias (2.09.25), i el primer classificat de la curta va ser Xavier Pozuelo Montfort, amb un temps de 0.51.00, seguit per Albert Sánchez Fernández (0.53.11) i Oriol Masgrau Bruno (0.54.28).

Cal destacar que, com a novetat, el Club Ciclista Pinxo, a més de premiar amb una placa commemorativa el més veterà i la més veterana dels participants, en va donar també una a la primera classificada de la cursa llarga, que va ser Eva Vacas Roig.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; el regidor de Cultura i Esports, Joan Manel Arrabal; i diversos membres de la família Noguera.

Podeu veure el vídeo de la pedalada d’enguany a Vallirana TV, amb les declaracions dels guanyadors i de l’organització, i més fotografies al Facebook de l’Ajuntament.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem