cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • La campanya “La fam no fa vacances” recull dues tones d’aliments en un cap de setmana

La campanya “La fam no fa vacances” recull dues tones d’aliments en un cap de setmana

Gran col·laboració ciutadanaGran col·laboració ciutadanaampliar imatge [+]

La Unió de Botiguers col·labora en la campanyaLa Unió de Botiguers col·labora en la campanyaampliar imatge [+]

Punt de recollidaPunt de recollidaampliar imatge [+]

Voluntaris de la campanyaVoluntaris de la campanyaampliar imatge [+]

Ha estat un èxit gràcies a la cooperació ciutadana, a les entitats i als comerciants.

8/07/2013. Vallirana ha organitzat aquest cap de setmana la campanya “La fam no fa vacances”. Una iniciativa solidària encapçalada per l’Ajuntament que ha recollit dos mil quilos d’aliments per al Banc d’Aliments local, gràcies a la cooperació de la ciutadania i de les entitats Creu Roja i Xarxa Solidària, a la Unió de Botiguers, i als establiments col•laboradors com Caprabo, BonÀrea, i Condis.

L’objectiu de la campanya era abastir el banc d’aliments de Vallirana amb productes de primera necessitat com arròs, cereals, llegums, llet i pasta, i s’ha aconseguit. Per tant, gràcies a aquesta campanya es podrà fer front a l’escassetat d’aliments i a l’increment de la demanda que es produeix a l’estiu, ajudant les 622 persones de 199 famílies que actualment reben ajuda del Banc d’Aliments local.

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i els regidors de l’equip de govern que van participar en la recollida d’aliments s’han mostrat molt satisfets pel resultat. Segons l’alcaldessa: “Vallirana ha demostrat una vegada més que és un municipi molt solidari que col•labora amb iniciatives de gran importància com aquesta. És per això que és un orgull per a mi i per a l’equip de govern d’estar al capdavant d’aquesta campanya”. “El nostre objectiu és ajudar i donar suport a la ciutadania i, en aquesta ocasió, ho hem pogut fer gràcies a la bona cooperació de la ciutadania, de les entitats, de les escoles i dels comerciants”, ha afegit.

Cal destacar que la recollida d’aliments d’aquest cap de setmana s’ha complementat amb altres iniciatives municipals com l’ajornament del cobrament de la paga extra de l’equip de govern per destinar els diners a la compra de productes frescos, i una recollida d’aliments als centres educatius del municipi.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem