cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La Comissió de la Variant insisteix en la seva reclamació del desviament de camions cap a l’AP-7

La Comissió de la Variant insisteix en la seva reclamació del desviament de camions cap a l’AP-7

Reunió de la Comissió de la Variant 19 abril 2018Reunió de la Comissió de la Variant 19 abril 2018ampliar imatge [+]

L’increment de trànsit i la manca d’una data de finalització de les obres, preocupació pel risc d’accidents

20/04/2018. La Comissió de Treball per la Variant de Vallirana es va reunir ahir per comentar les darreres informacions i va expressar la seva preocupació davant l’increment de trànsit a l’N-340 pel centre del municipi, amb l’augment de risc d’accidents que això representa. Davant d’aquest fet, la Comissió reclama de nou que es desviïn el camions que passen pel municipi cap a l’AP-7 i que aquesta mesura s’apliqui mentre no finalitzin les obres de la variant i no s’inicien les obres de la variant de les Casetes.

La reunió de la Comissió també va servir per insistir en la necessitat que les obres s’acabin aquest 2018 i alhora que s’iniciïn els treballs del projecte de continuació d’aquesta variant per evitar el pas de la carretera pel barri de les Casetes.

Segons les dades d’un estudi de la Diputació 32.500 vehicles accedeixen a Vallirana per l’N-340 cada dia, unes dades que per al Ministeri de Foment són inferiors. Davant d’aquestes diferències l’Ajuntament encarregarà un estudi nou del pas de vehicles pel municipi.

També es va demanar en la reunió que l’Ajuntament de Vallirana presenti en el proper Ple una moció conjunta de tots els partits del Consistori per reclamar el desviament de camions. La Comissió va plantejar fer un front comú amb altres municipis, entitats i col·lectius afectats pel pas de camions a l’N-340 a la província de Barcelona per reclamar el desviament de vehicles pesants. Alhora es proposarà als diferents partits amb representació al Congrés de Diputats que presentin esmenes als Pressupostos Generals del 2018 presentats pel Govern amb la finalitat que les obres es puguin acabar el 2018.

Després de les demandes de la Comissió i l’Ajuntament, el Ministeri de Foment ha confirmat una visita a les obres de la variant per al 17 de maig amb presència de Jorge Urrecho, director general de Carreteres.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem