cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La Comissió de la Variant reclama informació sobre la data de finalització de les obres

La Comissió de la Variant reclama informació sobre la data de finalització de les obres

Reunió de la Comissió de la Variant (abril 2017)Reunió de la Comissió de la Variant (abril 2017)ampliar imatge [+]

El Ministeri ja ha confirmat una reunió per al 10 de maig

25/04/2017. La Comissió de Treball per la Variant de Vallirana, formada per representants de la ciutadania i de tots els partits i grups polítics representats al Consistori Municipal, es van reunir la setmana passada per avaluar les darreres informacions aparegudes en relació a la data de finalització de les obres de la variant i la seva posada en funcionament.

En la reunió es van comentar les darreres declaracions del Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, del secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez Pomar, així com la presentació de la proposta dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017. En totes aquests manifestacions i en els PPGG s’estableix el 2019 com a data de finalització de les obres. Aquesta data no coincideix amb la donada per la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya que manté la data de finalització per al 2018.

Davant d’aquesta incertesa, la Comissió de la Variant ha sol·licitat una reunió urgent amb el ministre de Foment per conèixer definitivament la data de finalització prevista, així com una visita oficial a les obres, on exposarà la necessitat de mantenir la seva data de finalització el gener del 2018, com ja s’havia garantit. La resposta del Ministeri ha estat immediata i ha concertat una reunió de treball per al 10 de maig a Madrid amb el secretari d’Infraestructures, Manuel Niño.

També la Comissió de la Variant sol·licitarà a tots els grups polítics que facin un front comú per defensar la finalització de les obres el gener del 2018 i que presentin esmenes als Pressupostos Generals, sol·licitant també la modificació pressupostària que permeti acabar les obres el gener del 2018. En aquesta línia de fer front comú s’ha contactat amb el representat del Partit Popular a Vallirana, Ivan García, perquè s’afegeixi a la Comissió de la Variant i també s’està consensuant un redactat conjunt de l’esmena als Pressupostos Generals que presentaria cada partit per separat.

La Comissió va elaborar un comunicat que us adjuntem.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem