cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La Demarcació de Carreteres presenta un document de treball per a l’inici del projecte de la variant de les Casetes

La Demarcació de Carreteres presenta un document de treball per a l’inici del projecte de la variant de les Casetes

En reunió mantinguda amb l’alcaldessa i el regidor d’Urbanisme

27/12/2017. El dimarts 19 de desembre el responsable de la Demarcació de Carreteres de l’Estat, Lluís Bonet, i la responsable de l’N340 a Catalunya, Elisa Esteban, es van reunir a l’Ajuntament amb l’alcaldessa, Eva Martínez, i el regidor d’Urbanisme, Jordi Urrea, per parlar de la situació actual de les obres de la variant de Vallirana, però també per presentar un document de treball per a la futura variant de les Casetes.

La variant arribaria fins a l’accés al polígon industrial

Es tracta d’un document de treball que es presenta a l’Ajuntament perquè en faci una primera valoració i revisió, en especial dels temes urbanístics que pugui afectar, per tal que més endavant es pugui redactar el plec de condicions del projecte d’execució d’aquesta variant. Les primeres previsions apunten que durant el 2018 s’hauria de fer aquest plec i iniciar el procés de licitació de la redacció del projecte.

El document contempla inicialment un viaducte que passaria per Cal Jep fins a l’actual entrada al polígon industrial, on s’hi construiria una rotonda. Aquesta via seria de doble carril. A partir d’aquest punt es faria l’obra necessària per evitar els revolts de Can Julià i, per accedir a aquest barri, es contempla una rotonda.

La variant de Vallirana segueix avançant a l’espera de les modificacions del projecte

En la mateixa reunió es va informar que les obres de la variant de Vallirana segueixen al ritme previst a l’espera que es faci la modificació del projecte, que afecta tant a la passarel·la de la Llibra com a l’aplicació de noves tecnologies a l’interior dels túnels.

També des de la Demarcació de Carreteres es va informar que es farà arribar a l’Ajuntament l’estudi actualitzat del pas de vehicles del municipi per diferents punts de l’N-340.

Des de l’Ajuntament està previst convocar la Comissió de la Variant, per reivindicar el desviament de camions al seu pas per Vallirana i tractar la resta de temes relatius tant a les obres de la variant de Vallirana com a la proposta de la variant de les Casetes.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem