cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La fibra òptica arribarà a tot el Polígon Industrial

La fibra òptica arribarà a tot el Polígon Industrial

Reunió amb Leen Sandor (Empteezy Ibérica SL)Reunió amb Leen Sandor (Empteezy Ibérica SL)ampliar imatge [+]

Satisfacció per l’acord aconseguit per l’Ajuntament amb Telefònica

19/02/2018. Telefònica ha anunciat que farà arribar la fibra òptica a tot el Polígon Industrial, fruit de les reunions mantingudes amb l’Ajuntament de Vallirana. Concretament la setmana passada es va establir l’acord en una reunió entre l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de Seguretat i Medi Ambient, Innovació i Projectes, Òscar Suñé, i representants de l’empresa de telecomunicacions. La confirmació estableix com a previsió de la connexió a finals d’estiu.

En reunions anteriors diverses empreses com Redelca SL i Plasson SL, entre d’altres, van manifestar a l’Ajuntament la preocupació per l’absència del servei de fibra òptica i el seu malestar per la manca de resposta de Telefònica. Actualment algunes empreses sí que tenen servei de fibra òptica FTTH a l’aprofitar el pas de la línia cap a altres barris com les Bassioles, o altres empreses amb serveis alternatius, però calia troba una solució per a tot el polígon.

Aquest matí, en reunió mantinguda amb Leen Sandor, gerent d’Empteezy Ibèrica SL i presidenta de l’Associació d’Empreses del carrer Solsonès dels números 1 a 21, els representants municipals, l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor Òscar Suñé, i la regidora d’Ocupació, Comerç, Empresa Consum i Turisme, Núria Ruiz, han informat del compromís de Telefònica. S’ha establert fer un seguiment del desplegament del projecte per al mes de maig.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem