cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La pluja dilueix la celebració de Sant Sebastià

La pluja dilueix la celebració de Sant Sebastià

Bona participació als actes de dissabte i suspensió dels actes a l’aire lliure de diumenge

21/10/2019. Aquest cap de setmana Vallirana ha celebrat la festivitat de Sant Sebastià, un celebració que es va veure afectada per la pluja de diumenge que va obligar a ajornar els actes previstos a l’aire lliure. Per contra, dissabte la meteorologia va permetre gaudir dels diferents actes previstos que van comptar amb una bona participació. Cal destacar per altra banda, que ja durant la setmana es van fer activitats incloses al programa de Sant Sebastià 2019.

Ja divendres es va fer l’esmorzar de l’alcaldessa amb els usuaris del SAD i del Centre de Dia, el cinema familiar, l’acte de memòria històrica pel 80 aniversari de l’entrada de les tropes nacionals a Vallirana, i finalment la nit de balls llatins al Casino.

Dissabte va ser el dia de la 4a Trobada Màgica de Vallirana, així com de la batucada, la Diablestiada i el ball de Sant Sebastià. Per la seva part diumenge només es va poder celebrar els actes religiosos, les sardanes, la Copa Familiar, la visita al museu d’Interpretació de l’Espeleologia i el museu Etnològic, l’hora del conte i el teatre solidari.

Podreu veure imatges d’alguns d’aquests actes al vídeo de Vallirana TV que en breu penjarem.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem