cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • “La realitat de Centreamèrica”, exposició i xerrada

“La realitat de Centreamèrica”, exposició i xerrada

A càrrec de la Associació Soltermón ONGD

13/11/2017. Del 20 al 26 de novembre es podrà visitar a la Masia Molí de Can Batlle l’exposició “La realitat de Centreamèrica”, organitzada per l’Associació Soltermón ONGD i que s’inaugurarà el dilluns 20 a les 8 del vespre. L’exposició també comptarà amb una xerrada el divendres 24, a les 7 de la tarda, a càrrec de Manel Simó, que inclourà un recital de poemes d’Antoni Luchetti i M. Rosa Aloy.

L’Associació Soltermón ONGD és una organització no governamental amb la finalitat de treballar en projectes de desenvolupament als pobles de l’Amèrica Central, dissenyats sota la supervisió de la Congregació Missionera dels Missioners del Sagrat Cor (MSC). Aquesta entitat es vol donar a conèixer a Vallirana amb aquesta exposició fotogràfica sobre la realitat de Guatemala, El Salvador i Nicaragua; amb una conferència sobre la situació política, social i religiosa d’aquests països, i amb el recital de poemes.

Per obtenir més informació es pot consultar la pàgina https://soltermon.wordpress.com/ o adreçar-se al següent correu electrònic: soltermon.ongd@gmail.com.

L’horari d’exposició és l’habitual: de dimarts a divendres, de 16,30 a 21,30 h, dissabtes, de 10 a 14 h i de 16,30 a 21 h, i diumenges, de 10 a 14 h (altres festius, tancat).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem