cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • L’Ajuntament demana fer front comú per defensar la finalització de la variant a principis del 2018

L’Ajuntament demana fer front comú per defensar la finalització de la variant a principis del 2018

Es convoca la comissió de la variant

05/04/2017. L’Ajuntament de Vallirana ha tingut avui coneixement del Projecte de Pressupostos Generals de l’Estat i aquests contemplen partides pressupostàries fins al 2019. En concret, es destinen 26.875.000 € per a la variant per al 2017, 31.724.560 € per al 2018 i 16.872.530 per al 2019, una informació que no coincideix amb les confirmacions oficials que es tenia fins a la data.

La setmana passada davant les declaracions del ministre de Foment, Iñigo de la Serna, que ja parlava del 2019, l’Ajuntament de Vallirana va contactar amb la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, i aquesta va insistir en la data de principis del 2018 com a finalització de les obres. Una confirmació que no coincideix amb el que s’ha inclòs en els Pressupostos Generals.

Davant d’aquesta situació l’Ajuntament demanarà confirmació oficial als responsables del Ministeri de Foment . Alhora s’ha convocat de nou la Comissió de la Variant per estudiar aquestes darreres informacions i prendre les mesures oportunes.

Front comú

L’Ajuntament també demana fer front comú per exigir la finalització de les obres a principis del 2018, i s’instarà a tots els partits amb representació al Consistori, i presents també a la Comissió, que transmetin als seus representants la necessitat d’interposar les esmenes oportunes als Pressupostos Generals, amb la finalitat de complir amb el compromís d’acabament de les obres el 2018.

Primeres adhesions.

En uns primers contactes, l’Ajuntament de Vallirana ja ha rebut el suport de l’alcalde de Subirats, Pere Pons, per tal d’exigir que no s’endarrereixi la finalització de les obres de la variant de Vallirana.

Així mateix, el president del consell comarcal de l'Alt Penedès ha expressat també el seu suport. Prèviament el senador valliranenc Josep Mª Cleries va preguntar al secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, la confirmació de la data de finalització de les obres.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem