cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Les germanes Conesa, guanyadores a la 2a edició de la Cursa Pota-Roja de Cervelló

Les germanes Conesa, guanyadores a la 2a edició de la Cursa Pota-Roja de Cervelló

Cursa Pota-Roja Cervelló. Foto: WTSCursa Pota-Roja Cervelló. Foto: WTSampliar imatge [+]

Laia Conesa va ser la primera classificada de la trail de 14 quilòmetres i Gina Conesa, de la trail de 8 quilòmetres

14/11/2017. Les valliranenques Laia i Gina Conesa van guanyar aquest diumenge la segona edició de la Cursa Pota-Roja de Cervelló, en la qual hi van assistir uns 700 participants, que van poder escollir entre una cursa de muntanya de 8, 14 o 28 quilòmetres o una Marxa BTT de 20 o 40 km.

Laia Conesa va ser la primera classificada de la trail de 14 quilòmetres, amb un temps de 1h17’03’’ i la seva germana, Gina Conesa, va ser la guanyadora de la trail de 8 quilòmetres, amb un temps de 47’03’’.

La cursa va comptar amb una gran participació valliranenca, entre les quals l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, que en acabar la cursa va valorar molt positivament els resultats obtinguts pels valliranencs i les valliranenques participants. Segons l’alcaldessa: “Vallirana és un poble molt esportiu i ho demostrem amb bons resultats arreu del territori. Em sento molt orgullosa dels nostres esportistes, del seu esforç i la seva dedicació, i aquesta n’és una prova més”.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem