cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • L’Oficina Virtual d’Emancipació Juvenil, disponible al web www.valliranajove.cat

L’Oficina Virtual d’Emancipació Juvenil, disponible al web www.valliranajove.cat

La Regidoria de Joventut recorda els avantatges d’aquest nou portal

21/2/2018. La Regidoria de Joventut vol recordar als joves de Vallirana que, des de l’1 de febrer disposen d’un web nou de Joventut (www.valliranajove.cat), que pretén ser un espai útil i de referència per a aquest col·lectiu.

En la secció de serveis destaca l'Oficina Virtual d'Emancipació Juvenil, que ofereix informació i recursos relacionats amb l'emancipació (formació, feina, habitatge i mobilitat internacional) i que es pot definir com una porta d'entrada a la informació i l'orientació de qualitat, donant resposta a les necessitats i inquietuds sobre l'emancipació, en qualsevol dels seus àmbits. El servei d’oficina virtual està dirigit a joves entre els 12 i 35 anys.

A banda de l’oficina d’emancipació, el web també disposa d’una secció de notícies, serveis, activitats, programes i sobre els projectes que s’hi porten a terme des d’aquest departament.

Consulteu el web www.valliranajove.cat i descobriu tota la informació sobre les accions que es realitzen des del Casal de Joves i la Regidoria de Joventut.

Vegeu l'enllaç adjunt!

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem