cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • Millores en l’entorn i accesos del CAP

Millores en l’entorn i accesos del CAP

Visita de l’alcaldessa a les obres i també als vestidors remodelats del poliesportiu

02/02/2018. Dijous 1 de febrer, l’alcaldessa Eva Martínez acompanyada pels regidors i regidores, Elisabet Romero, Òscar Suñé i Joan Manuel Arrabal, van visitar les millores que s’estan fent a l’entorn del CAP així com la remodelació dels vestidors del poliesportiu municipal.

Pel que fa a l’entorn del CAP, es continuen les obres de reordenació dels accessos al centre mèdic, que inclouen, entre altres millores, eixamplar la calçada per a permetre el doble sentit de circulació i la construcció d’una rampa per a vianants a una banda del vial. En breu s’habilitarà un pas provisional de vianants.

També en aquesta zona, en el pas soterrat que comunica amb el Parc de la Font del Rector, s’hi ha posat llum amb un sistema de tires de LED ubicades a l’interior d’una canonada d’acer. Amb aquesta millora s’incrementa el confort i la seguretat dels vianants.

Aprofitant aquesta visita de les obres i les millores, l’alcaldessa i els membres de l’equip de govern van visitar, acompanyats pel tècnic municipal d’Esports, la remodelació que s’ha fet en els vestidors del poliesportiu municipal on s’ha reformat l’interior amb un nou mobiliari i s’ha habilitat un passadís d’accés, entre les millores fetes.

Podeu veure les imatges de la visita i de l’estat de les diverses feines en el vídeo publicat al canal de Vallirana TV a Youtube.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem