cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Ple extraordinari i urgent amb una moció per la variant

Ple extraordinari i urgent amb una moció per la variant

Aquesta tarda a les 18 h

11/08/2015. La Comissió de Treball per a la Variant formada pels partits representats al consistori municipal i per la ciutadania es va reunir ahir dilluns 10 d’agost amb caràcter extraordinari per valorar els Pressupostos Generals de l’Estat PPGG 2016 pel que fa a la inversió a la construcció de la variant. A aquesta reunió s’hi van afegir diversos regidors de l’equip de govern i els nous regidors del consistori, així com més representants de la ciutadania.

Després d’analitzar la retallada de pressupost per al 2016 pel que fa a la previsió que s’havia fet en els PPGG del 2015, en concret es passa d’una previsió per al 2016 de 34,3 milions d’euros a la proposta per aquest 2016 de 18 milions, la Comissió sol•licitarà que es revisin els PPGG i es mantinguin els 34,3 milions d’inversió previstos inicialment.

La Comissió va acordar alhora amb l’Ajuntament la realització d’un ple extraordinari i urgent avui dimarts 11 d’agost a les 18 h on tots els partits representats al consistori aprovaran per unanimitat una moció al Ministeri on se li demanarà que torni a destinar els 34,3 milions que havia previst en els PPGG del 2015.

Tanmateix es demanarà als partits que presentin esmenes als PPGG 2016 amb la finalitat de recuperar la inversió prevista i no endarrerir encara més unes obres que es van iniciar el 2004 i que per tant, en cas d’acabar-se el 2019, hauran trigat 15 anys en construir poc més de 2 Km de variant.

Per part de l’Ajuntament i de la Comissió es sol·licitaran també reunions amb el Ministerio de Foment ja que fins ara no s’ha tingut cap comunicació informant del canvi en les inversions per a la variant i els motius que l’han provocat.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem