cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Primera reunió del Consell d’Infants

Primera reunió del Consell d’Infants

Ahir dijous 17

18/01/2019. Ahir els 10 consellers i conselleres que formen el Consell d’Infants de Vallirana es van reunir per primera vegada a la Sala de Plens per començar a consensuar les accions que portaran a terme al llarg del curs. A la reunió hi van assistir també l’alcaldessa Eva Martínez, i la regidora de Participació Ciutadana, Elisabeth Romero.

Els membres del consell van decidir per unanimitat afrontar els tres encàrrecs que tenen per aquest any: foment del civisme a Vallirana, celebració d’una festa per als infants del municipi, i millores al Parc de la Bassa. En aquesta primera sessió ja es van plantejar propostes i idees per aquests tres objectius, i els consellers i conselleres van transmetre les propostes dels seus companys d’escoles. Després de posar-ho en comú, els membres del consell van marxar amb molta feina per fer i amb molts punts que hauran de presentar als seus companys i companyes de classe.

Durant la sessió, la regidora de Participació Ciutadana va saludar als consellers i conselleres, alhora que va agrair-los la bona tasca que estan fent, i per la seva part l’alcaldessa va respondre preguntes dels membres del consell que van aprofitar per demanar informació sobre l’estat del nou pavelló, la variant, i altres projectes en curs.

La propera reunió es farà el proper dijous 7 de febrer, de 17.30 a 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Adjuntem l'acta de la reunió

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem