cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

Programa de Garantia Juvenil

Una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil

27/10/15. Si ets una persona jove d’entre 16 i 29 anys, amb estudis reglats o sense, i actualment busques feina, pràctiques laborals no remunerades, una breu formació en alguna ocupació concreta, treballar a l’estranger o muntar un negoci propi... cal que t'inscriguis al Programa de Garantia Juvenil.

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques laborals no remunerades, formació o orientació.

Formar-se en alguna ocupació concreta i/o fer pràctiques en alguna empresa millora la teva ocupabilitat; seràs més competent a la feina (sabràs fer més coses que abans, laboralment parlant) i, consegüentment, s’incrementaran les teves oportunitats d'inserció laboral en el mercat de treball.

L'«Estrategia de Emprendimiento y Empleo Joven», en la qual s'emmarca la Garantia Juvenil, contempla un catàleg de mesures segons els perfils dels joves. Aquestes mesures s'articulen a l’entorn de quatre eixos:

- Millora de la intermediació
- Millora de l'ocupabilitat
- Estímuls a la contractació
- Foment de l'emprenedoria

La inscripció l'heu de fer vosaltres mateixos per Internet, a través de la pàgina web: www.empleo.gob.es/ca/garantiajuvenil/home.htm

Un cop inscrits, tindreu a disposició vostra un seguit de possibilitats formatives, recursos diversos (com per exemple per treballar a l'estranger) i, a més a més, les empreses que us contractin podran gaudir de diferents reduccions o exempcions en les quotes a la seguretat social com a estímul per a la contractació del jovent.

Pel vostre compte, podeu trobar algun curs que us interessi i que no podreu fer si no esteu inscrits en aquesta plataforma informàtica. Per això, i per altres avantatges, us recomanen que us inscriviu al Programa de Garantia Juvenil.

Per a més informació sobre el Programa de Garantia Juvenil:
www.empleo.gob.es/ca/garantiajuvenil/home.htm
(també per a la inscripció)
http://garantiajuvenil.gencat.cat/
http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/

Si teniu alguna consulta o dubte, pregunteu-nos-ho als departaments:

Punt d'Informació Juvenil(Joventut):
Tel: 93 683 23 34 (C/ Major, 612)
Promoció Econòmica:
Tel: 93 683 22 62 (Pg. dels Horts, 6)

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem