cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • El projecte Cooperatives: presentació dels plans d’empresa

El projecte Cooperatives: presentació dels plans d’empresa

Dijous 19 lliurament dels premis.

10/12/2013. El projecte “Cooperatives a Vallirana. Entra al cercle de l’autoocupació: fes cooperativa!” segueix la programació establerta i aquest mes de desembre es tanca el procés formatiu amb els assessoraments individuals dels plans d’empresa que els alumnes s’han treballat durant tot el període lectiu, amb l’objectiu de la creació de cooperatives en un horitzó proper.

Així, dilluns 16 de desembre es presentaran tots els projectes de cooperatives sorgits del projecte innovador treballat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme durant tot l’any 2013, davant un jurat qualificador que valorarà cadascun dels plans d’empresa que presentaran els alumnes. El jurat estarà format per representants del Servei de Foment de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball autònom de la Generalitat de Catalunya, per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya; pel director de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Joan Rodríguez; pel representant de l’empresa CatEmocions S.L., Josep Huguet; pel representant d’Acció Solidària contra l’atur, Josep Edo, pel responsable de projectes d’Aposta SCCL, Jordi Picart, i per Eines SCCL, Sara Molina.

Amb les valoracions d’aquest jurat s’adjudicaran els diferents premis previstos en el projecte, amb un premi al Millor Pla d’Empresa valorat en 3000 € i diversos premis valorats en 1500 € cadascun.

L’acte de lliurament dels premis serà obert a tot el públic i es farà dijous 19 de desembre a la sala de plens de l’Ajuntament a les 19 h.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem