cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Rècord de participació a la VII Passejada Nocturna de Vallirana

Rècord de participació a la VII Passejada Nocturna de Vallirana

Hi van participar quasi tres-centes persones

13/11/2017. 296 persones van participar a la setena edició de la Passejada Nocturna de Vallirana, organitzada per les regidories de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament, la nit de dissabte.

Una iniciativa familiar que enguany ha fet un rècord de participació gràcies a l’ambientació proposada pels tècnics municipals, i la gran col·laboració de diverses entitats del municipi, com Batu-k Vallirana, l’Associació de Veïns del Lledoner, Xarxa Solidària, l’AMPA del Pompeu Fabra, la Coral l’Esclat, els corresponsals de l’INS Vall d’Arús. També cal destacar la presència de 20 voluntaris de Protecció Civil Vallirana i Garem Protecció Civil, aquesta última com a entitat convidada en el marc d’una prova de col·laboració entre entitats que promou la coordinadora de protecció civil del Baix Llobregat.

La Passejada Nocturna continuava la història de l’Escape Room, en què un grup enigmàtic d’americans tenien en ment un pla terrorífic: fer explotar una bomba biològica a Vallirana. Així doncs, els participants havien d’assolir una sèrie d’objectius dins d’una zona infectada per salvar Vallirana de la seva extinció.

La valoració dels 25 grups participants va ser molt positiva, i també la de l’Ajuntament de Vallirana, que agraeix expressament la cooperació de totes les entitats i col·laboradors, que un any més han fet possible l’èxit d’aquesta iniciativa.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem